25 de febrer 2007

Children of men

Aquesta nit he vist "Children of men".

Si no heu vist la peli i la voleu veure, no llegiu la resta del post, perquè us explico com s'acaba :)

És una pel·lícula que ven bé no sé gaire què explica, però passa al 2027 i resulta que no hi ha dones fèrtils, per tant se suposa que la humanitat s'extingirà. Això deu ser que és dramàtic, no?

El cas és que uns terroristes troben una noia que està prenyada i l'han de portar sana i estàlvia fins a uns que es diuen "Human Project", que no t'expliquen què és.

Després resulta que els terroristes no són tan bons com et pensaves, perquè fan matar a la seva cap i es volen quedar amb el nadó de la noia.

Però el protagonista, s'emporta la noia a través de mil problemes i de dos mil trets, perquè resulta que a més a més viuen com en una mena de món en guerra, fins a una boia al mig del mar que és on se suposa que han de ser els del "Human Project".

Però quan estan allà al mig de la mar, resulta que el prota es mor perquè li han disparat un tret i la noia amb la nena es queden allà a la barqueta una estoneta. Al final arriba un vaixell gros que suposes que és el dels del "Human Project".

I ja està. Fi.

No, jo tampoc no he entès res, igual que vosaltres que heu llegit això. Ho sento.

3 comentaris:

Tony Hurtado ha dit...

Cáspita (Aquí iba un taco), Raquel, que gusto da leerte.

Pese a que creo que pensamos bastante distinto, también creo que pensamos bastante parecido. Que ruina de hipótesis, no?

A ver, creo que nuestros ideales son bastante dispares, sin embargo, nuestra 'manera de pensar' usa las mismas pistas neuronales, no se como decirte, creo que pensamos igual, quiero decir de la misma forma, aunque pensemos diferente.

Bueno, guapa, todo este rollo (típico en mi) es para decirte que como tú... No entiendo una #@XXX##?"" esta película!

Creía que estaba perdiendo 'reflejos' cinéfilos, que me estaba aletargando, pero leerte me tranquiliza.

Es más pongo esta película en el saco de las creaciones que se basan en crear expectativas y misterio durante todo el nudo, para que estés esperando la explicación en el desenlace y luego acaban de una manera ambigua y sin resolver.

No entiendo la fama de esta peli, me parece bien realizada pero con un guión que no se ha sabido resolver...
Aunque quizás no he entendido nada, pero aún no he encontrado a nadie que me saque de mi ignorancia, solo gente que se conforma con el final que le dan.
Pues bueno, para vosotros, disfrutadla.
La meto en el pack del 'ocho' de Katherine Neville (no sé si esta bien escrito) Que ruina de desenlace, con lo trepidante que está el libro...
Es como si 'el sexto sentido' o 'los otros' al final se acabara de forma ambigua, de golpe y sin explicar nada... Anda ya!

Jeje, parece que me indigno, eh? Pero no, es 'bromo', es solo una opinión y me alegro de la gente que disfruta estas creaciones.

Bueno, guapa, perdona por postear en castellano pero ya sabes que me expreso mejor. A mi me encanta leer tu català tan ilustrado... Es más te invito a que traduzcas este post y lo dejes en català. Todo tuyo ;P

Un besito. Cuídate y cuida de tu family...

Tony -LIMS-

Trena ha dit...

Hola Tony!

Uau, no sabia que em llegies i t'he de donar les gràcies, no tan sols per fer-ho, sinó també pel comentari en que fas. M'agrada que t'agradi :)

Jo també penso que la nostra manera de pensar és la mateixa. Pensem coses diferents, però de la mateixa manera, amb els mateixos raonaments.

I t'he de dir que ets una de les persones que m'ha ensenyat més, sense pretensions, però amb bones maneres. És un goig haver-te conegut i sempre m'han agradat les nostres converses, sobre qualsevol cosa.

No saps la il·lusió que m'ha fet el teu comentari, de debò, molta molta :)

Sobre la peli, cap més comentari. En aquest cas a més a més de pensar de la mateixa manera, pensem el mateix :P

I pel que fa a això que dius sobre la llengua... bé, jo no traduiré les teves paraules, em semblaria molt groller fer-ho. Si hi ha algú que no ho vol llegir per estar en castellà, es perdrà un comentari molt encertat sobre la pel·licula.

Molts petons i fins molt aviat!

Tony Hurtado ha dit...

Guuaauuu !! :O

Me pongo colorado...

Gracias por tener tan buen concepto de mí.
No se si lo merezco pero lo que si sé es que yo tengo el mismo de ti.

Me encanta hablar contigo hasta 'posteando' :)

Me alegro de que te haga ilusión mi comentario, fue puro impulso.

Un besito y alegría !!
A pasárselo 'pipeta' que es verano !!
XD
Tony -LIMS-