02 de gener 2008

Emocions

El dilluns dia 31 de desembre, a la tarda, vaig barallar-me amb l'Ona. No sóc jo, és una altra Ona. És una molt bona amiga. I vam discutir per una malentès estúpid. Ara no sé com arreglar-ho. Ella no vol parlar amb mi de cap manera. I entenc que estigui enfadada amb mi, però jo no sóc responsable de tot el que va passar. Potser, si no tingués aquest caràcter... però si no el tingués, em sembla que tampoc no seriem amigues.

Jo no vull estar discutida amb ella. I em sap greu perquè per ella era molt important que passéssim la nit de cap d'any juntes. I no ho vam fer, perquè jo vaig enfadar-me, també, i vaig dir-li que no volia anar amb ella.

Des d'aquí li vull tornar a demanar que em perdoni. De fet, després de tot el que hem passat aquest 2007 a mi també em venia molt de gust passar el cap d'any amb ella, però no vull que em cridin més. I menys si no n'hi ha motiu fefaent.

En fi, Ona, et desitjo un molt 2008 i espero que serà en companyia meva. Petons. T'estima,

Trena.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaaa, que segur que ja està pensant en trucar-te. Deu ser tan bleda com tu, o sia que la decisió última, al bar on anireu, acabarà sent sol o tallat?
(Acostumo a cagar-la amb aquestes coses, però no puc evitar donar ànims a qui n'hi falten)
Petó
betm

mai9 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
trena ha dit...

Bet: espero que aquesta vegada no la caguis... de tota manera l'Ona té un caràcter... i si ara ha decidit que no hem de parlar, doncs no parlarem. En fi.

mai9: ella i jo teníem el compromís d'anar a sopar juntes la nit de cap d'any, però no deixa de ser una nit més, el que passa és que la volem fer especial, encara que no n'és.