15 de gener 2009

Et molesta? No ho entenc...

Pregunta: Et molesta si fumo?
Resposta: Sí.

Pregunta: Et molesta que no estigui depilada?
Resposta: No et contestaré aquesta pregunta tan desagradable.

No ho entenc. Ho sento.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

O sia, que no, no?
betm

trena ha dit...

Buf... doncs no ho sé, tu.

Anònim ha dit...

Dons s'acostuma a saber. T'hi hauries de fixar més.
bey

Oriol Cisteró i Fortuny ha dit...

No sé si la resposta és bona, però en tot cas, la pregunta era innecessària, no?
O és que segons el que et responguin actuaràs d'una forma o altre?

trena ha dit...

Potser tens raó, Oriol, però si ho penses així al final totes les preguntes poden ser innecessaries.

D'altra banda, també és innecessari preguntar si molesta si fumo, perquè seguiré fent el mateix (o seguiré fent el que jo consideri) independentment de la resposta, però en canvi, no és una pregunta desagradable. Aquest és el punt que jo no entenc.

mai9 ha dit...

respecte al fumar: no és veritat que facis el que vulguis independentment de la resposta. Jo he viscut casos on ho has preguntat i has actuat en conseqüència.

trena ha dit...

El tema no és que després de la resposta jo faci o deixi de fer ni tan sols si canviaré la meva actitud després de la resposta. El tema és que jo no entenc perquè una pregunta és desagradable i l'altra no.

Carles ha dit...

Jo entenc que la pregunta pot resultar desagradable, depenent de la sensibilitat de cadascú.
Els americans en diuen TMI Too much information.
Massa informació.

Suposso que a la pregunta et molesta si no vaig depilada es poden imaginar d'on no vas depilada i com és la zona en qüestió sense depilar, ergo els pot resultar violent.
Hi ha gent que li molesta que parlin de ferides, o de sang, o de cops forts, hi ha gent a qui li molesta sentir parlar de sexe, hi ha gent a qui li molesten els comentaris escatològics...

Suposso que anava en aquesta línia, encara que tampoc entenc el context en que es feia la pregunta, però bé, per si et serveix. :-)

Carles

trena ha dit...

Carles, és un comentari molt aclaridor. De tota manera la pregunta no es referia a cap zona en concret, o potser sí, la que és més visible, que són les cames, o sigui que tampoc no seria aquest el cas... I la pregunta era més una cosa de temps... jo no havia tingut temps de depilar-me i pel que semblava encara havia de trigar uns quants dies a poder-ho fer. Va ser una pregunta sense context. Només va ser una pregunta.