17 de gener 2007

Cinc coses que mai no he dit

Tal com diu el meu estimat Artuditu, la gent de GràciaNet està fent una cadena de posts encadenats on expliquis cinc coses que mai has explicat o que la gent no coneix.

Doncs bé, ell m'ha passat el "testimoni", o com diu ell, he estat nominada :)

Aquí van les cinc coses que mai no he dit, pot ser que alguns ja les sapigueu, però es tracta de cinc coses que no he dit mai al blog, no que no he dit mai de mai... o així ho he entès jo. Bé, aquí van:

1. Quan era petita (deuria tenir al voltant de deu anys) un dia d'estiu no vaig poder anar amb els cosins i la germana a la piscina perquè tenia otitis. Em vaig quedar al mas amb la tia Pepa i mentre ella feia coses per casa jo vaig baixar a jugar. Vaig tenir la brillant idea (com totes les meves) de posar-me uns patins del meu cosí (bé, d'un d'ells, que té 10 anys més que jo) i després, amb els patins posats, vaig decidir que havia de ser divertit mirar d'anar amb bici... però vaig agafar la seva (del meu cosí)!! Em vaig fotre una castanya del quinze. De fet no recordo què va passar perquè vaig perdre el coneixement i tot. Recordo haver pujat a la bici amb els patins i després recordo a la tia Pepa dient-me: "Però en què estaves pensant? Et podies haver fet molt mal!!!" Però el cas és que només em vaig pelar una mica el genoll :P

2. Sempre he volgut tenir un camió. Però dels grans, eh!

3. Un dia la meva germana i jo ens vam amagar a la banyera per fer una broma als pares. Havíem de ser petites, perquè hi cabíem les dues estirades... Em sembla que mai de la vida hem aconseguit estar tant absolutament en silenci. Els pares no ens trovaben i no sé quanta estona hi vam estar amagades allà, però força estona. El cas és que al final quan vam sortir de la banyera els pares estaven tant nerviosos i preocupats que ens van castigar a no baixar al jardí a jugar durant 3 mesos!

4. M'agradaria molt fer vol amb globus.

5. Des de sempre sempre he volgut tenir tres fills. Potser perquè jo sóc la petita de dues germanes i sempre he volgut tenir un germà petit i com que els pares no en tenien ganes, se'm va quedar la idea al cap que tres és el millor número. Doncs això. Encara vull tenir el tercer fill.

He hagut d'escriure aquest post dues vegades. La primera vegada que el vaig escriure (fa dos dies) el FireFocs va petar i el vaig perdre ¬¬. No recordo si les cinc coses que vaig posar eren les mateixes que aquestes o no.

Bé, ja està fet. Ara només cal passar-ho a cinc persones (oi que funcionen així aquestes coses?). Jo us (pro)poso i vosaltres feu el que us doni la gana, però sobretot sobretot no m'odieu gaire. Nominats:

- La Raquel del Casabuko
- La Noa
- La Mireia
- L'Anti
- En Nurbers

En fi, ho sento pel "marrón". Si ho feu, ja m'avisareu!

2 comentaris:

PETATS A ULTRANÇA ha dit...

iupi un altre fillet! :) com es dirà?

trena ha dit...

xDDD

He dit que encara tinc ganes de tenir el tercer, no que ja estigui en camí!!!

:)