13 de març 2007

Em deprimeix

El divendres el meu fill es va posar malalt. Té la varicel·la. El que més em fot és que demà havia d'anar de convivències i no hi podrà anar. I ja és el segon any que no hi pot anar. El segon any dels tres que porta a l'escola. En fi, un percentatge d'absentisme més alt del que desitjaria.

Avui la meva filla s'ha posat malalta. De moment no té cap gra, però tot apunta cap a la varicel·la també, oi? El cas és que espero que no es posi com el nano, que sembla... en fi. La nena tampoc no podrà anar a les convivències. Per ella hauria estat el primer any i de moment ja se les ha de perdre.

I jo? Jo també estic malalta i ara com ara a més a més estic sense feina, però el que em deprimeix és que no sé com explicar als nens que no poden anar a les convis...

[edito 26/03/2007] Finalment la petita ha caigut... i no sóc capaç de descriure com està... fa fredat, però ella segueix amb el seu somriure i la seva alegria. És una nena forta i se la veu patir, però et mira als ulls i diu: "Mare, no m'he de rascar, eh, però em pica molt." I aleshores et fa una rialla i un petó.

7 comentaris:

Xavier Caballé ha dit...

Quin panorama... :( Bé, el primer que es recuperin els nens i després que es solucioni el problema de la feina.

Sort i força!

trena ha dit...

Gràcies :)

Mira, al final estan prou conformats amb el fet de no poder anar de convis. Divendres segurament anirem al zoo i els dos estan prou contents.

I això de la feina... bé, en el fons millor fora d'allà i espero que aviat en trobaré una altra de feina... si sóc estupenda, jo! Ara falta que ells (els de la nova feina que encara no tinc) ho vegin ;)

Setembre Negre ha dit...

Suposo -i espero- que els nens ja estaran millor.

I tu? Ja vas passar la varicel·la quan eres petita? Perquè això de la varicel·la no perdona l'edat. Jo la vaig passar als 35!! La primera hipòtesi de treball -estava amb febre i em començaven a sortir granets- fou que, com que era el juny i havia passat molta calor en una retenció a la carretera- era degut a la calorada que havia passat. La segona hipòtesi de treball, això és, passats varis dies, era que no sabia que caratxos passava i la orientació bona fou quan la mare em digué que tenia la varicel·la! El cap de setmana tocaven els Rolling Stones a Barcelona -veure'ls era una il·lusió que tenia des de l'adolescència- i, sortosament, hi vaig poder anar. Amb el careto que tenia i en condicions normals no hagués sortit al carrer però la ocasió -i els diners que havia pagat!- bé que s'ho valia

Bufa! Com m'he enrotlla't! En fi, que espero que en aquest cas els nens no hagin estat generosos ni que tu t’hagis solidaritzat amb ells.

trena ha dit...

Gràcies, jo ja la vaig passar de petita la varicel·la i poc virulenta. Ma germana tenia mil grans i jo en tenia 4 mal comptats.

I això que dius del concert dels Rollings... no serà el que van fer l'any 89 o el 90? Han tornat a venir després a Barcelona? Jo aquell any hi vaig voler anar, però al final no vaig poder...

trena ha dit...

Per cert, els nens ja estan millor, la nena, però, no ha agafat la varicel·la, o sigui que suposo que ho deixarà per més endavant.

Ara ja estem els tres sans :)

Setembre Negre ha dit...

No, no! El concert dels Rollings de que et parlo és de l'any 2003. No em posis més anys! Que si fos del 89 o del 90...

Segur que era aquest any. Perquè -com t'he dit- va ser el juny. Ja feia dies que no estava gens fi però va ser, exactament, la diada de Sant Joan que vaig haver de marxar abans de la paradeta on estava perquè el meu cos ja no podia més (sóc despistat però és l'únic any que hem posat parada en motiu de Sant Joan i ara he mirat quin any ho vàrem fer).

Molt bo això "que ho deixarà per més endavant" (esperem, però, que s'ho replantegi i desisteixi).

trena ha dit...

Vaja, no et volia posar més anys!! Ho sento :P NO recordava que havien tornat el 2003, però ara que ho dius, sí que ho recordo... tampoc no hi vaig anar a aquest.

Salut!