28 de novembre 2007

Blocs solidaris




L'Artuditu m'ha premiat com a Bloc solidari, i seguint les seves petges, jo ara em disposo a nominar els meus premiats.

Estic segura que alguns no seguiran aquesta meme, però a mi tant m'és, jo els premio perquè sí, perquè avui és avui i perquè sóc més xula que un vuit.

El primer és l'SpainNews, i tingueu present que s'ha d'escriure així, amb la n i la N juntes, sense espai. És el primer perquè és el primer que llegeixo cada matí quan em llevo, tot i que potser no ho llegeixo tot, bé, si us he ser sincera no ho llegeixo mai tot. I pel cinisme que destil·la. I potser també, perquè no, perquè és absolutament tendenciós.

El segon és Viure. M'agraden molt els escrits que hi ha. No fa gaire que el llegeixo, però des del dia que el vaig descobrir no l'he deixat de llegir. Us el recomano.

El tercer és el Gemma blog. Perquè moltes vegades m'hi reconec. Perquè m'agrada com escriu. Perquè m'agrada el que diu. Perquè em sembla que és valenta.

El quart és Vigilant l'entorn. Perquè l'Anti és meravellós, em va acompanyar en un moment molt difícil i em va ajudar molt, encara que no sé si n'és conscient. Perquè em fa riure. I perquè escriu sense por i sense límit.

El cinquè és el Gual Permanent. És un bloc súper divertit. I punt.

N'hi hauria més, però els premiats només poden ser cinc. Us diré que els finalistes serien, per exemple nunca nueve (perquè jo també estimo discutir), Flor de Neu (perquè les del maresme em cauen molt bé), L'horitzó d'Èric Bertran (perquè és un noi molt normal que va estar en una situació molt anormal) i finalment –i consti que la poso la última amb tota la intenció, perquè algú va dir que els últims serien els primers i ella, en moltes ocasions és la meva primera–, Maiteoms (perquè me l'estimo molt, molt i molt).

Au, estimat Artuditu, ja ho he fet. Ara si voleu, podeu i us dóna la gana, podeu nominar i premiar als vostres blocs solidaris.

He de dir que m'ha emocionat el que l'Artuditu ha dit del meu bloc:
Artuditu i el Bloc Mil·lenari: Blocs solidaris
Pel seu bloc sobre la quotidiania que va fer que em decidís a crear aquest bloc que esteu llegint. Aviam si aquest premi l'apropa més cap a l'Ona i l'allunya del Tsunami que l'ofega.

I recordo el dia que li vaig dir que tenia un bloc. En aquells dies, el meu bloc era un altre, però el que escrivia allà sortia de mi de la mateixa manera que el que escric aquí.

Gràcies Artuditu :)

3 comentaris:

Maite ha dit...

Gràcies Raquel, maca, jo també t'estimo molt.

trena ha dit...

:)

Anònim ha dit...

uououo tinc un oscar :P a veureee si quedem un diaaaaaa que ara sóc barsaluní i ens veiem menys que quan era empordanès!!!